SPONSOREN

Dierenspeciaalzaak winkelketen van 2017 en Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014, 2015 en 2016!

Paul Meevis jouw dierenspecialist is dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Paul Meevis jouw dierenspecialist biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Van een kattenkrabpaal, hondenriem, konijnenkooi of dierenvoeding, bij ons vindt u alles voor uw huisdier. Natuurlijk alle bekende A-merken, maar ook bieden we onze huismerken met stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige producten met een aantrekkelijke prijs.

Online dierenwinkel

Naast dit omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft Paul Meevis jouw dierenspecialist ook nog eens een online dierenspeciaalzaak met een collectie van 6.000 artikelen. Het is mogelijk om de producten direct online te bestellen via https://paulmeevis.nl/honden/ . Haal eenvoudig uw bestelling op in onze dierenspeciaalzaak of laat de bestelling thuis bezorgen.

De beste service

Paul Meevis de dierenspecialist doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betaalbare producten, betrokken en servicegericht personeel.

Ontdek het honden & katten paradijs

Ons assortiment honden en katten artikelen is ideaal om jouw trouwe viervoeter te verwennen.

Handmate & kwaliteitsproducten

 

Decoraema maakt voerbakken, hondenmanden en decoratie voor in huis. Alle producten worden gemaakt van gebruikt tropisch pallethout. Elk product heeft dus ook een unieke uitstraling.https://decoraema.nl/

 


Hondenclub Fun en Focus is altijd op zoek naar sponsoren!!